onsdag 6 april 2011

Dell Streak 10 för att starta i mitten av juni med Honeycomb, eventuellt namnbyte på gång

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/06/dell-streak-10-to-launch-mid-june-with-honeycomb-possible-name/:
Dells Windows 7 Rosemount tablett får inte göra det till stranden med dig i sommar, men det betyder inte att företaget inte kommer att ha en Android-alternativ när det är dags att börja tillämpa solskydd. Enligt Forbes, 10-tums Android-skiffer fick vi en ack så snabb glimt av på CES bör vara redo att nå marknaden någonstans kring mitten av juni, bara lite senare än vi hade tidigare hört . Publikationen tips också att tabletten hittills kallat Streak 10 kan inte behålla det smeknamnet när det är dags att lansera, men det kommer definitivt att köra Honeycomb , men vi är inte säker på om det ska hålla scenen UI. Hursomhelst, sommaren 2011 ser ut att vara säsongen Honeycomb, och vi är glada att se precis vad varje tillverkare kommer att göra för att differentiera sig i den allt-trångt utrymme.

Dell Streak 10 för att starta i mitten av juni med Honeycomb, eventuella namnbytet i verk som ursprungligen visades på Engadget , ons, 6 april, 2011 17:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Forbes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar