onsdag 6 april 2011

President Obama att framträda på Facebook HQ för rådhuset möte

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/president-obama-to-appear-at-facebook-hq-for-town-hall-meeting/:
Ser ut som president Obama och komma grundare Mark Zuckerberg bara inte kan få nog av varandra. Bara två månader efter att han tech industri schmooze fest , Vita huset har meddelat att Commander in Chief planer på att hålla en live streaming rådhuset möte från Facebook HQ med Zuckerberg och COO Sheryl Sandberg. Händelsen är inställd på 13:45 PST den 20 april och har redan 3.400 deltagare uppradade. Användare uppmanas att lämna in sina frågor om innovation och ekonomin via evenemangets Facebook-sida, och kommentarerna är redan rullande i. På något sätt, även om vi inte tror att det är den sortens fråga han kommer att svara: "Kära President Obama, Kan vi vara vänner? " Ledsen, Carolina.

President Obama att framträda på Facebook HQ för rådhuset möte ursprungligen visades på Engadget on Tue, April 5, 2011 18:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Facebook | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar