onsdag 6 april 2011

HP: s tangentbord mindre webOS telefon och Verizon Pre 3 läckt?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/06/hps-keyboard-less-webos-phone-and-verizon-pre-3-leaked/:
Våra goda vänner över på PreCentral har just fått ett par saftiga skopor, även för den här tiden på dagen. Enligt deras bevisade tipsaren, vad vi ser här är en kommande webOS telefon sans tangentbord - ett första för Rubinsteins besättning, som många av er redan kanske vet. Medan det finns inte mycket detaljer att gå med denna bild, verkar det som om detta här skiffer är bara något större än före 3, och att den lilla platsen ovanför skärmen kunde vara antingen en framsidan kamera eller bara en avståndsmätare. Efter PreCentral logik, kan detta mycket väl vara Stingray som dök upp i listan med kodnamn redan i november - den lika stora Pre 3 är Mantaray, medan de mindre Veer är Broadway, lämnar Stingray och Windsor outtagna. Men naturligtvis skulle vi placera inte vårt spel bara ännu i detta skede.

På tal om Pre 3, skickas samma tipsaren också i en spyshot av nämnda telefon ansluten till Verizon. Även om vi redan vet att detta reglage förpackningar både CDMA och GSM radioes, är detta faktiskt den första prototypen sett körs på den förstnämnda. Tyvärr är den mystiske tipsaren hålla igen en stram läpp om denna läcka. Bild efter rasten.

Fortsätt läsa HP: s tangentbord mindre webOS telefon och Verizon Pre 3 läckt?

HP: s tangentbord mindre webOS telefon och Verizon Pre 3 läckt? ursprungligen visades på Engadget , ons, 6 april, 2011 02:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PreCentral (tangentbord-mindre telefon) , (Pre 3 på Verizon) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar