onsdag 6 april 2011

Richard Branson Virgin lanserar Oceanic att utforska havets djup

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/richard-branson-launches-virgin-oceanic-to-explore-the-oceans-d/:
Sir Richard Branson kanske redan har märkt hans Necker Nymf aero ubåt med "Virgin Oceanic" monikern, men han är nu äntligen tagit det till nästa logiska (och ambitiösa) steg. Han är bara aviserat en ny, fullfjädrad venture med samma namn, som lovar att göra för att inget annat än dyka ner till den djupaste delen av var och en av jordens fem hav - allt inom de närmaste två åren, inte mindre. Det kommer att göras med en bemannad sub bilden ovan, som ritades av Graham Hawkes och kommer att styras av Chris walesiska på sin första dyk till botten av Marianergraven senare i år - de två är Bransons partner i företaget , och Branson själv är inställd på att lotsa sub på sin andra resa till Puerto Rico Trench. Inte helt överraskande, är en av lagets mål att sätta några världsrekord, men de är också planerar att genomföra några vetenskapliga forskningen längs vägen, och är redan funderade om framtida fordon som skulle kunna samla in prover och möjliggöra en mer omfattande forskning. Chef på tidigare avbrottet för en teaser video, även om vi får höra det inte bör antas spegla en faktisk uppdrag.

Fortsätt läsa Richard Branson Virgin lanserar Oceanic att utforska havets djup

Richard Branson Virgin lanserar Oceanic att utforska havets djup som ursprungligen visades på Engadget sön, 5 april 2011 17:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Virgin Oceanic | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar