onsdag 6 april 2011

NASA gör längre, rakare piezoelektriska nanotrådar i mikrogravitation, ingen strykjärn behövs

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/06/nasa-makes-longer-straighter-piezoelectric-nanowires-in-microgr/:
Piezoelektriska nanotrådar är de saker som gör kraftproduktionssektorn byxor en möjlighet, och det oerhörda potential har uppmärksammats av NASA. Du ser, självförsörjande rymddräkterna är fruktansvärt attraktiva för vår nations rymdorganisationen, och några av dess finaste student forskare har upptäckt att nuvarande skapar delarna av zinkoxid kan göras längre och rakare - och därför mer kraftfull - när befriad från Gravity's hänsynslösa drag. Det innebär nanotrådar som odlas i mikrogravitation kan leda till batterier med högre kapacitet och den ovan nämnda saft genererar interstellära dräkt. Naturligtvis finns det inga sådana slutprodukter ännu, men låt oss se om NASA kan göra vad andra inte har: ge pants-makt till folket.

NASA gör längre, rakare piezoelektriska nanotrådar i mikrogravitation, ingen strykjärn behövs ursprungligen visades på Engadget , ons, 6 april 2011 01:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Ecouterre | källa NASA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar