onsdag 6 april 2011

Kinect hacka blir turister i 3D souvenirer (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/kinect-hack-turns-tourists-into-3d-souvenirs-video/:
Som souvenirer gå, en miniatyr replika av dig själv - slående en pose som du själv väljer Barcelonas La Rambla gatan - är en långt mer syn original än en tjurfäktning-och senoritas snö världen. Den gångna januari, dråpligt titeln BlablabLAB värvat de tre Kinects och en RepRap maskin att knäppa förbipasserande och göra dem till personliga tchotchkes, i ett projekt kallat Be din egen souvenir. Ämnen stod på toppen av en liten plattform, som liknar människans statyerna på La Rambla, som Kinects fångat deras likhet i 360-graders härlighet. Den resulterande bilderna sedan behandlades som en maska ​​återuppbyggnad, sparas som en G-kod filen och sedan matas genom en 3D-skrivare - och voila, ut dök den lilla statyetter. Om du är ett fan av flashiga redigering och Kinect-baserade experiment gatan, kolla in videon efter rasten.

Fortsätt läsa Kinect hacka blir turister i 3D souvenirer (video)

Kinect hacka blir turister i 3D souvenirer (video) som ursprungligen visades på Engadget sön, 5 April 2011 19:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BlablabLAB | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar