onsdag 6 april 2011

Sprint EVO Visa 4G tablett att inleda med Honeycomb kan Flyer inte vara långt efter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/06/sprint-evo-view-4g-tablet-to-launch-with-honeycomb-flyer-cant/:
Sprint EVO Visa 4G tablett att inleda med Honeycomb kan Flyer inte vara långt efter
Om du vill ha en 7-tum, 1024 x 600 tablett med 1,5 GHz och dubbla kameror, vill du en HTC Flyer . Men om vill du att med WiMAX data och en talkshow namn, men du vill Sprints speciell smak, EVO Visa 4G. På CTIA fick vi veta att det var, naturligtvis, Android, men nu Sprints bekräftar att det kommer att komma rätt ut genom dörren med Android 3.0, alias Honeycomb . Det är den tablett smak som gör alla kommit Runnin ', och att detta sucker kommer att få det vid lanseringen (någon gång "i sommar") kan bara vara goda nyheter för dem som längtar efter WiFi-only Flyer, som från och med senaste rapporten skulle inte att få en egen söt smak förrän någon gång efter lanseringen.

[Tack, Leo Z]

Sprint EVO Visa 4G tablett att inleda med Honeycomb kan Flyer inte vara långt efter ursprungligen visades på Engadget , ons, 6 april 2011 00:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa Sprint | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar