onsdag 6 april 2011

Mozilla skäms utvecklare med listan över långsamma utför Firefox Add-ons

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/mozilla-shames-developers-with-list-of-slow-performing-firefox-a/:
Vi vet hur Mozilla måste kännas. Det tillbringar varje vaken timme justeringar och finslipa Firefox att eek ut så mycket prestanda som möjligt, bara för att se det hela förstört av usel tillägg som väger webbläsaren ner som ett block av cement. Det är tydligen nu fått nog, dock, och har gått så långt som att publicera en lista som exponerar de värsta syndarna. När detta skrivs, de två största drar ut på webbläsaren i särklass är den FoxLingo översättare / ordbok och Firebug utvecklare verktyg add-on som enligt Mozilla, varje fabrikat webbläsaren 74 procent långsammare att starta. Denna förteckning är bara en del av en bredare kraftåtgärder mot lågpresterande tillägg. Mozilla säger att det också är Införa automatiserad prov av de 100 tillägg i sitt galleri, och att det kommer att börja nå ut till utvecklare direkt för att få dem att förbättra prestanda (och även ge dem några nya verktyg för att hjälpa till). Hit upp länken nedan för att se hur några av dina favorit tillägg stack upp.

Mozilla skäms utvecklare med listan över långsamma utför Firefox add-ons som ursprungligen dök upp på Engadget sön, 5 april 2011 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa Mozilla , Slow Utföra Add-ons | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar