onsdag 6 april 2011

Motorola NYXboard ytor från de döda, reklamationer XBMC det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/05/motorola-nyxboard-surfaces-from-the-dead-xbmc-reclaims-it/:
Sju månader sedan presenterade Motorola en dubbelsidig, QWERTY-lastad TV: ns fjärrkontroll: den NYXboard . Det var aldrig hört av igen. Idag har vi lärt oss varför - öppen källkod kommer att sälja en version speciellt konstruerats om för att styra din XBMC rigg. Folket bakom Xbox Media Center säger att de egentligen har talat Motorola ur kombinationserbjudanden fjärrkontrollen med set-top-boxar till förmån för sina skändliga plan, vilket innebär att du kommer att kunna köpa en IR-och RF-fjärrkontroll som inbyggt stöd för XBMC för ett öre under $ 60 Detta juni.

Även om vi inte har några riktiga bilder av enheten riktigt än - bara gör du ser ovan och nedan - utvecklarna säger att det kommer att arbeta med installationer på Mac, Windows, Linux och den ursprungliga Apple TV dag ett, och kommer att faktiskt stänga sidan av fjärrkontrollen som är nedåt för att undvika oavsiktliga ingångar. Du hittar NYXboard Facebook för att förbeställa nu på vår källa länken, med första leveranser planeras för ca 27 juni. Då igen, kanske du vill vänta, då vi höra att det finns fler överraskningar: en andra version som kan styra Apple TV 2 , och en hemlig metod som gör det möjligt för fjärrkontroller för att styra din nöjescentrum hem utan jobbiga linje -of-sight IR . Det bästa som planer och allt det där ... men det låter som Logitechs Harmony kan äntligen få lite konkurrens.

Motorola NYXboard ytor från de döda, reklamationer XBMC det ursprungligen dök upp på Engadget sön, 5 april 2011 19:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Testad | källa Puls Åtta |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar