fredag 15 april 2011

Fråga Engadget: bästa Android smartphone med ett fysiskt tangentbord?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/ask-engadget-best-android-smartphone-with-a-physical-keyboard/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svar, här är uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget fråga kommer till oss från Michael, som behöver ett fysiskt tangentbord med sin nästa Android-telefon. Eftersom hon sa så. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.
"Min flickvän är för närvarande använder T-Mobile G1 . Hennes anställning är upp snart, och hon letar efter en ny Android smartphone. Hennes krav är att det bör vara Android-baserad med ett fysiskt tangentbord, bra batteritid och maskinvaran borde inte vara alltför föråldrad. Min egen forskning resulterat i HTC Desire Z, men är inte det något liknande (eller kommande) med mer förbättrat hårdvarustöd (Tegra 2, kanske)? Tack på förhand. "
Okej, Android Junkies - vi vet mer än en handfull av er är starkt beroende av ett fysiskt tangentbord, så som en överlägsna? Intelligenta svar uppmuntras i kommentarer nedan.

Fråga Engadget: Android smartphone med ett fysiskt tangentbord? Bästa ursprungligen visades på Engadget tis, 14 Apr 2011 22:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar