fredag 15 april 2011

RIM: playbook e-postklient "mycket mycket snart, 3G-modell i sommar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/rim-playbook-email-client-very-very-soon-3g-model-this-summe/:
Nyligen, går något när en RIM VD får framför media. Lyckligtvis var det den andra VD, Jim Balsillie, pratar med Bloomberg här gången leverera en lugn, cool motbevisning till alla ljumma playbook recensioner . Hans konsument försvar bygger till stor del på playbook förmåga att få programuppdateringar ( vi fick tre under den korta tid vi hade vår granskning enhet) under hela dess livslängd. Jim, som ni kan förstå, föredrog att hålla samtalet fokuserade på hur playbook är fullt fungerande i dag när det används i kombination med en BlackBerry-enhet i affärsmiljöer. Balsillie verkade antyda att konsumenten erfarenheter kan förbättras relativt snabbt, sade: "Vi har ett OTA-e-postklient för att meddela väldigt mycket snart har vi BlackBerry Världen -. Vår användarkonferens -. I ett par veckor Stay förstämd för alla resurser vi har som kommer ut på det här. " Se mannen dans på hotseat direkt efter paus.

Fortsätt läsa RIM: playbook e-postklient "mycket mycket snart, 3G-modell i sommar

RIM: playbook e-postklient "mycket mycket snart, 3G-modell i sommar ursprungligen visades på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 01:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar