fredag 15 april 2011

Kinect driven "Jellybean" fåtölj hands-on (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/kinect-driven-jellybean-armchair-hands-on-video/:
Ja, detta är vad som händer när du kombinerar Kinect med en vilstol på en motordriven plattform - helt normala människor gör grymma zombie imitationer! Den här veckan på Microsofts MIX 11 webbutvecklare konferensen, företagsamma Clint Rutkas av Coding4Fun / Kanal 9 berömmelse visade upp sin Kinect-driven "Jellybean" fåtölj på scenen under grundton, och senare låta vår egen Sean Hollister ta det för en provtur. Tyvärr missade vi vår chans att fånga detta speciella tillfälle på video åt eftervärlden när datorn används för att kontrollera fåtölj överherre sprang ut saft i slutskedet av vår verksamhet drivs. Den motoriserade Plattformen använder åtta batterier, fyra rundstrålande hjul vardera med egen motor, och ett par startkopplare ansluten till en bärbar dator som tolkar indata från Kinect (med den nya SDK för Windows ) och ger visuell feedback till föraren. En gest gränssnitt ger hela grej till liv och även innehåller en hand signal att luta sig bakåt fåtölj. Ta en titt på några närbild skott i vårt galleri och titta på vår video i fåtöljen i aktion efter rasten.

Fortsätt läsa Kinect driven "Jellybean" fåtölj hands-on (video)

Kinect driven "Jellybean" fåtölj hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 11:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar