fredag 15 april 2011

Hertz lanserar timme EV lägenheter i London, kommer självbelåtenhet gratis

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/hertz-launches-hourly-ev-rentals-in-london-self-satisfaction-co/:
Anslut med Hertz
Kontrakt utan mobiltelefoner, sjunkande äktenskap priser och samåkning tjänster berätta för alla oss är du ett gäng commitmentphobes. Tur för dig att världen är beredd att tvinga er flummigt sätt, och för dem som också råkar ha lite av en grön strimma, Connect genom Hertz erbjuder timme hyror om elbilar. Efter att ha inlett sitt EV hyra program här i New York förra året , lovade Hertz att expandera till flera andra städer och länder i slutet av 2011, med London är nästa att gå online på fredag. Brittiska stadsbor främmande för att äga bil kommer att kunna välja från en flotta av fordon, inklusive den iMiEV , Nissan LEAF och Renault Kangoo , sortiment ångest minskat tack vare stadens 16 laddningsstationer. Det är inte precis den Jetsons, men om detta är framtiden för transport, vi är ok med det - vi tänker Moder Jord är för.

Hertz lanserar timme EV lägenheter i London,-tillfredsställelse kommer själv gratis ursprungligen visades på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 01:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechCrunch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar