fredag 15 april 2011

Windows Phone 7 certifierad microSD-kort dyka upp på AT & T butiker: $ 32 för 8GB

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/windows-phone-7-certified-microsd-cards-emerge-at-atandt-stores/:
Ja, ja - vad har vi här? För ivrig användare av Windows Phone 7 , ingen tvekan om du kommer ihåg det ståhej förra året kring den så kallade svårigheter med Microsofts senaste och bästa mobila OS accepterar microSD-kort. Vi hade bankade med nyheter av "WP7 certifierade microSD-kort", men även nu, de är mer spöke än verkligheten. Som sagt, det ser ut som om tabellerna är svarvning, med en intetsägande AT & T butik greppa färska lager av "certifierade" 8GB Class 4 microSDHC-kort. Baserat på förpackningen, det är ganska klart att Microsofts ta ledningen här, men SanDisk har adlad att ge hårdvara. $ 32 kommer snart får du ett kort som inte förstör sig själv efter att ha införts i din Samsung Focus, och vi gissar att de kommer att kunna köpas förr snarare än senare. Så, dimensionering upp dig, eller vad?

[Tack, Anonym]

Windows Phone 7 certifierad microSD-kort dyka upp på AT & T butiker: $ 32 för 8GB ursprungligen visades på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar