fredag 15 april 2011

President Obama har kritiserat Vita huset-tekniken är 30 år efter "

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/15/president-obama-complains-white-house-technology-is-30-years-be/:
President Obama får nöja sig med en något föråldrad (men visserligen säker) BlackBerry på resan, men det verkar som han är mycket mer besviken på tekniken i Vita huset själv. Talade vid en insamling i Chicago den här veckan, sade Obama att "när det gäller teknik, vi är som 30 år efter," och han är inte bara bara om några gamla Windows-datorer kvar från den tidigare administrationen i West Wing. Han fortsatte med att klaga över bristen på "riktigt coola telefoner och sånt," sa: "Jag är president i USA. Var är fancy knappar och grejer och den stora skärmen kommer upp? Det inte händer." Han kanske kan få några av hans nya tech industri vänner att hjälpa honom med att om lyckas att bosätta sig i för en andra mandatperiod.

President Obama har kritiserat Vita huset-tekniken är 30 år bakom " ursprungligen visades på Engadget på Fri, 15 Apr 2011 13:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa @ Markknoller (Twitter) , Fox News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar