fredag 15 april 2011

Verizon FiOS TV 1,9 programuppdatering lägger en HD-guide, DVR förbättringar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/14/verizon-fios-tv-1-9-software-update-adds-an-hd-guide-dvr-enhanc/:
Ursprungligen planerade att starta under Q4 2010, har Verizon äntligen börjat trycka ut version 1.9 av sin Media Guide programvara för set-top boxar i Buffalo, Syracuse, Albany och Harrisburg. Andra regioner kan förväntas bli uppgraderas under de kommande månaderna, men bara i fall du har glömt vad som kommer här är några av de nya funktionerna: en widescreen-guide som visas ovan ersätter den gamla 4x3 SD ett , stöd för omkoppling 3DTVs i rätt läge automatiskt, infödda passthrough, 1080p, externa hårddiskar, DVD-stil kapitelindelning på DVR inspelningar, en helt ny sökfunktion och tillgång till DVR inspelningar från andra lådor i huset. Dessa är bara några av de funktioner som ingår i denna massiva uppgradering (inte alla lådor stöder alla nya funktioner, att doublecheck se om din stöds först - det kan vara en bra tid för en uppgradering ), kolla release anteckningar om Verizon's forum för mer information, eller kolla in pressmeddelandet och en trailer för den nya mjukvaran till efter paus.

Fortsätt läsa Verizon FiOS TV 1,9 programuppdatering lägger en HD-guide, DVR förbättringar

Verizon FiOS TV 1,9 programuppdatering lägger en HD-guide, DVR förbättringar publicerades ursprungligen på Engadget tis, 14 Apr 2011 17:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Release Notes , YouTube | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar