fredag 15 april 2011

Rapportera: Nintendo system med HD-grafik att avslöjas här månaden

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CnudsTOr_X0/report-nintendo-system-with-hd-graphics-to-be-revealed-this-month.ars:

Nintendo Wii är fortfarande åtnjuter livlig försäljning, men det är ingenting jämfört med det system på topp . Det finns också något att se fram emot i form av exklusiviteter på systemet i en nära framtid. Detta kanske inte betyder någonting, men det är oroande för Nintendo fans, och flera försäljningsställen hävdar att vi kommer att se Nintendo tillkännage en ny HD-system innan E3.

"Vi har bekräftat med flera källor att detta nya hem system är kapabel att köra spel på HD-upplösning. Det finns motstridiga rapporter emellertid om huruvida dess grafik kommer att jämföras med priserna på Xbox 360 och PlayStation 3-vilket betyder att den kan överträffa eller inte når upp till dessa system. Hursomhelst kommer den att erbjuda konkurrenskraftiga specifikationer, " Game Informer rapporteras . "Flytta till HD bör vara till stor hjälp Nintendo och dess nya konsol att få mer flera plattformar trippel-A titlar som Portal 2 eller Mortal Kombat. Detta i sin tur kommer att stärka Nintendos historiskt dåliga förbindelser med tredje part utgivare / utvecklare."

IGN rapporterar kommer det att finnas ett tillkännagivande om detta nya system denna månad , och systemet kommer att avslöjas fullständigt på E3. "Våra källor har sagt att konsolen är betydligt kraftigare än Playstation 3 och Xbox 360, och att Nintendo avsikt är att återta den hardcore marknaden", IGN hävdade. Denna nya hårdvaran förväntas att släppas under 2012.

Detta rykte kommer ovanpå ett annat rykte som påstår att Wii kommer att se en prissänkning den 15 maj, vilket gör att systemet ner till ett pris på $ 150, kanske med en medföljande kopia av Mario Kart Wii

Detta är alla baserade på obekräftade rapporter och anonyma källor, men vi kommer veta om det finns någon sanning i dessa påståenden mycket snart. Idén om en Nintendo-system som stödjer modern grafik är förvisso en lockande ett, och om det var bakåtkompatibel, kanske med möjlighet att skala upp tidigare spel, skulle det bli väldigt spännande faktiskt. Vi håller våra öron till marken.

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar