torsdag 28 april 2011

HTC jobb post avslöjar avsikt att göra ett märke på amerikanska bilar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/htc-job-post-reveals-intention-to-make-a-mark-on-american-cars/:
HTC: s ridit högt på sin smartphone framgång som för sent, och nu ser det ut som sin redo att kryssning till bilmarknaden. That's right, världens tredje mest värdefulla tillverkaren smartphone försöker lägga till en nordamerikansk "fordonsutveckling Director Business" till sitt lag. Enligt ett arbete inlägg som dök upp på Taiwan-baserade företagets hemsida, är HTC som vill hyra en "erfaren ledare inom fordonsindustrin elektronikindustrin" att "utveckla verksamheten på bilmarknaden." Betyder det att vi kommer att se en HTC-märkt EV slår trottoaren Stateside inom en snar framtid? Vi tvivlar på det, men vi misstänker att detta kan innebära en uppgång i HTC i bilen tillbehör och inbyggda konsolen datorer denna sida av dammen.

[Tack, Brian]

HTC jobb post avslöjar avsikt att göra ett märke på amerikanska bilar som ursprungligen visades på Engadget , ons, 27 Apr 2011 20:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HTC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar