torsdag 28 april 2011

Sharp walk-in display över stimulerar 32 gäster åt gången i japanska nöjesparken

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/sharp-walk-in-display-over-stimulates-32-guests-at-a-time-in-jap/:
Vi har sett många av byggnad och medelstora tv - som den 80.000 kvadratmeter stora taket skärm i Peking , eller att rekord missfoster att Cowboys installerade i Dallas - men de enda dimension LCD har inget på denna "5D "kub öppning på fredagen. Tillverkad av 156 Sharp 60-tums HD-skärmar, 5D Miracle Tour kan endast hittas på Huis Ten Bosch, en "bostads-stil resort som byggts efter ett medeltida 17th-talets holländska staden" som ligger i Sasebo City, Japan. Den unika sevärdhet rymmer 32 gäster åt gången, och består av en större främre skärmen, omgiven av ytterligare paneler på den övre, nedre, vänster och höger. Varaktig åtta minuter, presenterar turen berättelsen om en sjöjungfru som heter Sirena, men innehållet kommer att ibland ändra - med tanke på den övergående karaktären av sjöjungfrur, förstås. Vi har bara kunnat drömma om dagens kuriosa vi skulle stöta på när du besöker 17th-talets Holland, men vi hoppas verkligen denna magiska plats kommer inte att gäcka oss nästa gång vi är i närheten av Nagasaki.

Fortsätt läsa Sharp walk-in display över stimulerar 32 gäster åt gången i japanska nöjesparken

Sharp walk-in display över stimulerar 32 gäster åt gången i japanska nöjespark ursprungligen visades på Engadget , ons, 27 Apr 2011 22:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sharp | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar