torsdag 28 april 2011

Nikons D5100 imponerar, fångar barnkalas med otrolig skärpa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/nikons-d5100-impresses-captures-childrens-birthday-parties-wi/:
Nikon D5100
Vi är inte den enda plats att sätta Nikons nya mid-range DSLR genom sin takt. Massor av andra har tagit D5100 på en tur och vi tänkte att du kanske vill veta: de är alla ganska imponerad. Den nya 1080p30 videoläge var mycket uppskattat som var större högupplöst vridskärm runt ryggen. Den största rekvisita gick generellt till förbättrad högt ISO prestanda (som redan var ganska respektabelt på D5000 är det ersätter) och den ökade autofokus hastigheten, särskilt när du använder skärmen som sökare i Live View-läget. Konstigt, den inbyggda effekter också rönt stor uppmärksamhet. The Miniature Effect (en tilt-shift simulator) och Selektiv färgändring läge imponerade recensenter mest med sin överraskande sofistikerade för i kameran bearbetning. Alla effekter kan också användas vid filmning, så du kan göra din HD-material ser ut som svart och vitt 8mm genom att slå på Night Vision. Kritik var relativt små och som gäller för de flesta mellan-och entry-level DSLRs - i första hand att kroppen är plasticy och det finns en viss eftersläpning i fokus och slutare prestanda. Den D5100 är en uppenbar uppgradera över D5000 och mer än håller ställningarna mot sina konkurrenter, men om du vill gräva djupare kolla vår granskning och de nedan.

Läs - dpreview
Läs - Fotografering Blogg
Läs - CNET
Läs - Nikon Rumors
Läs - Pocket-lint
Läs - Pocket-Lint (2)

Nikons D5100 imponerar, fångar barnkalas med otrolig skärpa ursprungligen visades på Engadget , ons, 27 Apr 2011 17:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar