torsdag 28 april 2011

Tweet_Fit tweets medan du svettas till oldies (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/28/tweet_fit-tweets-while-you-sweat-to-the-oldies-video/:
Shake Vikt är det inte, men som 21: a århundradet träning lösningar går, Tweet_Fit har definitivt potential att få människor att prata - eller, åtminstone, tweeting . Utvecklad av en brittisk design student, den anslutna gym fäster tillbehör till slutet av en vanlig hantel och skickar uppdateringar till din Twitter-konto när du börjar och slutar träna. Ta det inte och det leder dig genom den perfekta curl. Tweet_Fit designer påpekar att det erbjuder ett nytt sätt för lärare att hålla reda på sina kunder, och kan användas för att sporra en sund konkurrens mellan vänner. Ges kommer det inte göra skryter om hur mycket du kan bänk något lättare, men då tweeting en inbjudan till pistolen visa är opersonligt. Tweet_Fit är fortfarande en prototyp, men du kan kolla in en video av Twitter-aktiverade hantel i åtgärder efter rasten.

[Tack, Fraser]

Fortsätt läsa Tweet_Fit tweets medan du svettas till oldies (video)

Tweet_Fit tweets medan du svettas till oldies (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 28 Apr 2011 14:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Fraser Spowart | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar