torsdag 28 april 2011

RIM att lansera 6,1 uppdatera BlackBerry 7 OS på BlackBerry Världen nästa vecka?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/27/rim-to-launch-6-1-update-as-blackberry-7-os-at-blackberry-world/:

Crackberry har precis lämnat ordet via "många källor" att RIM kommer att avslöja nästa iteration av sin mobila OS i den närmar sig snabbt BlackBerry världskonferens - och nej, det är fortfarande inte QNX . Trots konsekvent Mullret att kommande enheter såsom Fet Touch, och Monaco skulle lanseras med OS 6.1, verkar det som RIM har beslutat att nya varumärken uppdateringen fullständigt som BlackBerry 7, kanske för att öka värdet proposition och differentiera nya produkter släpps meddelas tillsammans med det. Men spekulerar platsen också att nuvarande telefoner som kör BB6 kan inte få någon BB7 åtgärder höger utanför bat - som kan vara meningsfullt med tanke på att nya funktioner som NFC finns endast i kommande produkter. Allt detta är naturligtvis obekräftad, men om detta verkligen är ännu en version av BlackBerry OS, ja, som säkert inte kommer att hjälpa plattformen får något mer utvecklare kärlek .

RIM att lansera 6,1 uppdatera BlackBerry 7 OS på BlackBerry Världen nästa vecka? ursprungligen visades på Engadget , ons, 27 Apr 2011 16:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Crackberry | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar