torsdag 28 april 2011

Motorola Xoom programuppdatering ger SSL och Widevine DRM, inga LTE riktigt ännu

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/28/motorola-xoom-software-update-brings-ssl-and-widevine-drm-no-lt/:
Verkar som Verizon, Motorola och Google är på lite av en säkerhet böjd - den senaste uppdateringen för Motorola Xoom kan du ta en långt mer lugn tur av Internets muromgärdade trädgårdar. Det finns en WPA-PSK säkerhet fastställa att valet användare i din mobil hotspot, SSL för säker surfning, Googles Widevine DRM för visning låst videoinnehåll på nätet och HDCP för rör den till din TV. Naturligtvis finns inget omnämnande av Xoom funktion som vi verkligen väntat på, men vi ska gärna ta vår Bluetooth-mus stöd och POP3 e-post under den tiden. Droid-Life rapporter om att denna HMJ07B uppdateringen kommer börja slå Xooms i morgon, men Verizons fortfarande fick en månad för att göra bra på dessa LTE löften.

[Tack, K]

Motorola Xoom programuppdatering ger SSL och Widevine DRM, inga LTE riktigt än ursprungligen visades på Engadget tor, 28 Apr 2011 01:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Droid-Life | källa Verizon (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar