tisdag 3 maj 2011

Adobe Photoshop uppdatera inleder ny era av IPAD kompatibilitet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/adobe-photoshop-update-ushers-in-new-era-of-ipad-compatibility/:
Vi har varit ganska förtjust med Adobes demos av IPAD / Photoshop interaktivitet för en tid, och nu verkar det som om vi äntligen kommer att kunna ta det hela för ett spinn. Som utlovat företaget idag släppte Creative Suite 5.5, som erbjuder bland annat förmågan att använda tabletter och smartphones för att interagera med företagets flaggskepp bildbehandlingsprogrammet. Medan det finns fortfarande inga ord apps för andra plattformar, har Adobe gett Apples "magiska" anordning en särskild namecheck, och de tidigare aviserade Eazel, färg Lava och Nav program kommer sannolikt att slå i App Store vilken minut som helst nu. Ägare av den nu gamla Photoshop CS5 kommer också att kunna utnyttja den nya funktionen genom den nyligen släppt 12.0.4 uppdatering. Pressmeddelanden efter rasten.

Fortsätt läsa Adobe Photoshop uppdatera inleder ny era av IPAD kompatibilitet

Adobe Photoshop uppdatera inleder ny era av IPAD kompatibilitet publicerades ursprungligen på Engadget sön, 3 maj 2011 14:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mac Rumors | källa Adobe | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar