tisdag 3 maj 2011

LG Optimus Svart vs Galaxy S II och Xperia Arc ... kamp!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/lg-optimus-black-vs-galaxy-s-ii-and-xperia-arc-fight/:
Det är dags för oss att välkomna ännu en utmanare i kampen om världens tunnaste Android telefon: LG Optimus Black . Denna 9.2mm tjock luren gjorde sin debut till oohs och aahs av beundran på CES tidigare i år, och är nu på mycket branten av en global release. Visserligen är det inte riktigt smal nog för att slå den 7,7 mm tjocka NEC MEDIAS N-04C från sin abborre som absolut tunnaste, men det är tillräckligt smal för att ge Samsungs Galaxy S II och Sony Ericssons Xperia Arc en bra skräck. Det par smartphones erbjuder tunnare proportioner på spec sheet, men när vilade på en plan yta de sitter aldrig så lite högre än Optimus Black. Detta beror, till skillnad från sina knepiga samtida, håller Optimus Black till samma tjocklek längs hela sin längd (inte skratta), som tekniskt sett gör den till den tunnaste Android på den europeiska marknaden. Kolla in det i galleriet nedan eller video efter paus - och hålla tätt, vi har en fullständig recension för er under de kommande dagarna!

Fortsätt läsa LG Optimus Svart vs Galaxy S II och Xperia Arc ... kamp!

LG Optimus Svart vs Galaxy S II och Xperia Arc ... kamp! publicerades ursprungligen på Engadget sön, 3 maj 2011 00:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar