tisdag 3 maj 2011

Kina ansluter Better Place på batteriet-swapping bandwagon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/02/china-joins-better-place-on-the-battery-swapping-bandwagon/:
EV's är bra för att ta sig runt i en grön-medvetet sätt, men plug-in människor måste praktiken tålamod i väntan timmar att ladda upp sina rida. Better Place's batteri byta stationer erbjuder mycket snabbare EV tankning, vilket är anledningen till China Southern Power Grid Co (CSG) satsar stort på tekniken. Den kinesiska verktyget jätten har i samarbete med Guangzhou kommunala regering och bättre plats att bygga en makt depå pack utbyte och ett EV utbildningscenter. Med utställningar, mötesrum, och EVS att provköra syftar utbildningscentrum att hjälpa till att övertyga administrativ personal, kaptener i industrin och den allmänna befolkningen att hoppa på elbilen tåget. Dessutom kommer Ghuangzhou regering "uppmuntra lokala biltillverkarna" för att skapa autos med påslag för batterier och "främja" EV antagande i taxibilar och fordon staten - som alla verkar troligt att hända efter brådska, "orsak vad den kinesiska regeringen vill, den kinesiska regeringen blir .

Fortsätt läsa Kina ansluter Better Place på batteriet-swapping bandwagon

Kina ansluter Better Place på batteriet-swapping bandwagon ursprungligen visades på Engadget på måndag, 2 maj, 2011 21:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Better Place | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar