tisdag 3 maj 2011

Microsofts hem i framtiden söver tonåringar att sova med Tweets (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/microsofts-home-of-the-future-lulls-teens-to-sleep-with-tweets/:
Microsoft Hem
Microsoft Home är ett slags "morgondagens värld" för datanörd uppsättning där Surface tar plats i bildtelefoner och piller middag. Den enda skillnaden är att till skillnad från de världsutställningen häftklamrar, är Redmond vision av en inte så avlägsen framtid inte öppna för allmänheten. Detta är en privat testområde där forskare kan prova begrepp, som en klocka som registrerar uppgifter om hälsa och synkar den med ditt hemnätverk eller ett mediacenter som kan analysera video och identifiera produkter och platser som visas på skärmen. Du kanske inte kunna svänga av campus och besök, men du kan få en glimt av förortslivet i 2025 - befolkas av touchscreen trådlös laddning brickor och interaktiva väggar - i videon efter rasten. Vi tar det allt utom tapeten - vi behöver inte # vinnande Tweets flytande overhead medan vi försöker få lite shut-eye.

[Tack, Vygantas ]

Fortsätt läsa Microsofts hem i framtiden söver tonåringar att sova med Tweets (video)

Microsofts hem i framtiden söver tonåringar att sova med Tweets (video) som ursprungligen visades på Engadget sön, 3 maj, 2011 11:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WinBeta | källa Kanal 9 | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar