tisdag 3 maj 2011

TCO studie jämförs aktiva och passiva 3DTV glasögon, egentligen inte gynnar en över den andra

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/02/tco-study-compares-active-and-passive-3dtv-glasses-doesnt-real/:
Debatten om aktiv och passiv 3DTV glasögon har för det mesta varit full av partisk påståenden (och mer än lite smutskastning ) från TV-tillverkare på båda sidor om gången. Men nu har kastat en oberoende undersökning från TCO Development äntligen lite ljus över hur de två glasen faktiskt kan påverka en användares upplevelse - och ja, det finns vissa skillnader. När forskare lutar den passiva, mönster retarder film (FPR) över eller under en vertikal betraktningsvinkel på 15-grader, bilder tenderade 3D ​​för att blöda in i varandra i högre takt. Aktiv glasögon, under tiden, överförs vita bilder på en luminans som var tre gånger lägre än vad FPR-utrustade nyanser levereras. Men eftersom passiva 3D-glasögon visa bilder på olika polarisationer för varje öga, ger de inte så mycket vertikal upplösning deras aktiva motsvarigheter. Tyvärr har TCO Titta inte in hur varje par glasögon påverkar ett visningsprogram hälsa och komfort - som för de flesta av oss, förmodligen skulle vara den avgörande faktorn. Men så fort den gör, väntar antingen Panasonic eller LG att hoppa över resultaten. Dyk i full PR efter rasten.

Fortsätt läsa TCO studien jämförs aktiva och passiva 3DTV glasögon, egentligen inte gynnar en över den andra

TCO studie jämförs aktiva och passiva 3DTV glasögon, egentligen inte gynnar ena över den andra ursprungligen visades på Engadget på måndag, 2 maj 2011 18:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TCO Development | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar