tisdag 3 maj 2011

Nielsen uppskattningar visar första droppen i TV ägande i 20 år, mayafolket nicka gillande

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/nielsen-estimates-show-first-drop-in-tv-ownership-in-20-years-m/:
Den Nielsen Company har meddelat att dess uppskattade antalet tv-hushåll för 2012 sjunker till 114.700 tusen (96,7 procent), en nedgång från 115.900 tusen (98,9 procent) än året innan vilket är första gången det gått ner i två decennier. Medan vissa säger detta markerar slutet på den TV-epok som vi har vetat det , det finns ett par faktorer att ta hänsyn till, med början i hur siffrorna är samlade - Nielsen endast räknas TV-apparater som klarar av stämningen i vid Minst en kanal. Om du har klippt sladden och gått alla Internet / Blu-ray / DVD utan att sätta upp en antenn eller aldrig uppgraderas för digitala sändningar (som vissa landsbygdsområden eller låga inkomster hem har inte) än din TV räknas inte. Efter granskning av siffror och titta Apocalypto två gånger vi kan fortfarande inte säga om detta betyder att det är redan över för linjär TV eller om det är mer av en tillfällig bula på grund av en osäker ekonomi som det var 1992. Naturligtvis kan det faktum att vi hyrde film på iTunes kan berätta.

Nielsen uppskattningar visar första droppen i TV ägande i 20 år, mayafolket nicka gillande ursprungligen visades på Engadget sön, 3 maj 2011 14:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nielsen Wire | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar