tisdag 3 maj 2011

Elektronisk House kronor IOS-utrustad bostad 2011 Home of the Year

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/electronic-house-crowns-ios-equipped-dwelling-2011-home-of-the-y/:

Elektronisk House just meddelat sitt pick för 2011 Home of the Year , och från utseendet på saker, detta IOS-aktiverade boning har saker att sätta ditt robot butler utan arbete. Mammut hantverkarens inredning, ritad av OCD affischpojke Jeff Lewis, var automatiserade av HD Media System som använder Savant app. Allt från belysning till duschen temperatur kontrolleras med väggmonterad iPads eller en serie av obelastade IOS enheter. En förprogrammerad "parti knappen" omedelbart anpassar belysning och temperatur, och stötar musik till 15 olika Sonance i tak högtalare zoner medan du visar ett bildspel på monitorer utspridda i hela huset. Bland de extravaganta statister på jobbet här är en switch i master garderoben för att vända på strykjärnet i tvättstugan, en ljuskrona som flimrar när det är dags att byta ut den toalettpapper, och en virtuell butler som varnar för annalkande besökare. Ser ut till oss som Rosie's dagar är räknade. Kolla källan länk för mer automatiserad overkill från årets löpare upp.

Elektronisk House kronor IOS-utrustad bostad 2011 Home of the Year ursprungligen visades på Engadget sön, 3 maj, 2011 07:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Elektronisk House | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar