tisdag 3 maj 2011

Lasrar bevisa att du inte kan hålla en kamera fortfarande (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/03/lasers-prove-you-cant-hold-a-camera-still-video/:
Om du tror schlepping ett stativ tillsammans med din DSLR är inte värt det eftersom du är övertygad om att du kan få en ren skott om du bara koncentrera tillräckligt hårt, vi måste fråga ... hur fungerar ut för dig? För att visa den destruktiva kraften av darriga händer, Technica kamera i en laser till blixtsko av en Canon 7D, med ljuset reflekteras från en vägg 20 meter bort. Lektionen: det är utmanande nog att få en skarp bild med ett stativ - än mindre utan. I videon nedan, vinglar den laserpunkt oförutsägbart när fotografen försiktigt trycker på avtryckaren med fingret. I det andra klippet använder han ett avlägset release, som synbarligen nedskärningar, men inte helt eliminera, skaka. Först när han låser upp spegeln och resorts på ett stativ och fjärrstängas gör skakar sjunka till ett minimum. Behöver lite mer levande bevis? Vi mycket tyder rubrik förbi paus för en demo som bara kan få dig att ompröva det beslutet inte att packa en Gorillapod .

Fortsätt läsa Lasrar bevisa att du inte kan hålla kameran stilla (video)

Lasrar bevisa att du inte kan hålla en kamera fortfarande (video) som ursprungligen visades på Engadget sön, 3 maj 2011 15:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bredband | källa Kamera Technica | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar