tisdag 3 maj 2011

Arbeta Samsung Galaxy Tab 8,9 fläckig, hanteras i Tyskland (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/02/working-samsung-galaxy-tab-8-9-spotted-handled-in-germany-vide/:

Vi hade en chans att kika på en glas-skyddad dummy version av Samsungs Galaxy Tab 8,9 på CTIA, utan the real thing dök upp vid ett evenemang i Tyskland under helgen, i alla dess svelte gadget härlighet. Vår vän Johannes gick hands-on med tabletten i Frankfurt, och gillade vad han såg. Den version han såg var märkbart tunnare än en prototyp 8,9-tummare som vi fick smeta upp i mars (det är ännu tunnare än iPad 2 ), och om detta Europa utseende är en indikation, får Sammy vara på väg att lansera dessa någon gång under sommar, som utlovat. Lanseringen datum har ännu inte meddelats, så om du inte kan vänta längre att få tag på Android Honeycomb enheten kan du prova 10,1-tums version på för storlek början denna månad .

Fortsätt läsa Arbeta Samsung Galaxy Tab 8,9 fläckig, hanteras i Tyskland (video)

Arbeta Samsung Galaxy Tab 8,9 fläckig, hanteras i Tyskland (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 2 maj 2011 22:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NewGadgets.de | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar