måndag 2 maj 2011

EnOcean hem automation sensorer kommunicerar över TCP / IP, leka snällt med smartphone apps

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/02/enoceans-home-automation-sensors-communicate-over-tcp-ip-play/:
EnOcean har länge varit på vår radar tack vare sin billiga strömbrytare och termostater, som skörda energi från solceller och termisk skillnader och skryta skal och piska ryggen för enkel installation. Nu är de fastna för TCP / IP-kommunikation, vilket innebär förutom att prata med varandra, kommer husägare att kunna kontrollera dem med någon trädgård-sort web-ansluten enhet. Installationsprogrammet kommer att kräva en liten gateway, då du kan övervaka rum att använda desktop widgets och mobila apps såsom Can2Go som är kompatibla med EnOcean s radio protokoll (ERP). Hittills har bolaget gjort mest framsteg i butiker och kontorsbyggnader, men om den har sitt sätt skulle den vara på väg till sjukhus, sovsalar college, och (duh) ditt hem.

Fortsätt läsa EnOcean hem automation sensorer kommunicerar över TCP / IP, leka snällt med smartphone apps

EnOcean hem automation sensorer kommunicerar över TCP / IP, leka snällt med smartphone apps som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 2 maj 2011 14:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bredband | källa EnOcean | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar