måndag 2 maj 2011

Påslagen: Honeycomb eller motorvägen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/01/switched-on-honeycomb-or-the-highway/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Tillslagen , en kolumn om konsumenternas teknik.

Under semesterperioden av 2009 när netbooks var het handelsvara , förlorade Apple andel av PC-marknaden. Det hade inget att konkurrera med de sjunkna priser och krympta storlekar av dessa miniatyr bärbara datorer. St leverantörer såsom ASUS och Acer, å andra sidan, gjorde väl i netbook-segmentet, som de kunde kalla på sin expertis i att bygga billiga Windows-datorer.

Efter IPAD introduktion, dock var tabletterna vände. Medan många st leverantörer avskydde en låg lönsamhet för netbooks, var de nu inför tävlar med sina egna produkter. Med undantag för HP, som skalade ut miljarder dollar för webOS, IPAD ställa st leverantörer klättra för att välja vilket operativsystem som bäst kan konkurrera. Är det Windows, djävulen de vet, eller Android, där de har mycket mindre erfarenhet än konkurrenter från marknaden för smartphones?

Tillslagen har redan tagit på sig rollen att Windows skulle kunna spela i framtiden tabletter , men hur Honeycomb? I motsats till den ursprungliga versionen av Android, som var på gång före införandet av iPhone, kom Honeycomb ett år efter IPAD. Android licenstagare, särskilt smartphone säljare, bönföll säkert Google för en tablett-optimerade versionen av deras föredragna mobila OS. Men Google kan också vara ett offer för IPAD jujutsu.

Fortsätt läsa påslagen: Honeycomb eller motorvägen

Påslagen: Honeycomb eller motorvägen publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 1 maj 2011 20:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar