måndag 2 maj 2011

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: socker täckta lampor, IKEA: s sol lampa, och 30mph alla trä racercykel

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/01/inhabitats-week-in-green-sugar-covered-lamps-ikeas-solar-lam/:
Varje vecka våra vänner på Inhabitat återblick veckans mest intressanta gröna utvecklingen och clean tech nyheter för oss - det är veckan i Green.

Flera genombrott sänt chockvågor genom området förnybar energi denna vecka då Inhabitat rapporterade om en ny typ av "osynlighetsmantel" som kunde FÖRKOMPRIMERA solceller och forskare vid MIT utnyttjas virus för att förbättra effektiviteten i färg-solceller med hela tredje. Vi kastade också ett skarpt öga på det kungliga bröllopet, vilket väntas ge 6.765 ton CO2 , och vi utforskade en ny trådlös laddning teknik som utvecklas av Toyota och WiTricity. Och om futuristiska eko städer flyta din båt, kolla in denna självförsörjande Ecotopia utformad för att producera energi och livsmedel i Nordsjön.

Vi visade även flera nya eldrivna fordon, inklusive galna Uno 3 omvandla scooter som finns nu tillgänglig för pre-order. Alternativa bränslen tog också ut som en Kentucky man presenterat en bil som körs på bourbon och en mobil växthus som drivs med förnybar energi ut på gatorna i New York City. Och från riket av pedal-drivna transporter vi förde dig SplinterBike - en cykel helt tillverkad av trä som kan slå en rekordstor 30 miles per timme.

I andra nyheter-effektiv belysning avancerad energi med stormsteg denna vecka då vi vänt på strömbrytaren på IKEA: s nya soldrivna Solvinden lampan och vi såg en kristallin "Stardust" LED lampa gjort av socker på möbelmässan i Milano. Slutligen lyste vi en spotlight på Katy Perrys debut på American Idol som en LED-prydda Utomjordiska , och vi tog en exklusiv titt inne i New York Citys första LEED-guld skyskrapa - den Hearst Tower !

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: socker täckta lampor, IKEA: s sol lampa, och 30mph alla trä racercykel ursprungligen visades på Engadget på Sun, 1 maj, 2011 22:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink & nb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar