måndag 2 maj 2011

HDHomeRun Prime TV-mottagare passerar CableLabs test, som finns att förbeställa på Amazon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/02/hdhomerun-prime-tv-tuner-passes-cablelabs-tests-available-for-p/:
Vi har väntat på SiliconDust s CableCARD-kompatibel HDHomeRun Prime för ett drygt ett år och det verkar äntligen redo att föra sina tredubbla tuner TV magi hem, efter att ha vunnit CableLabs certifiering som i april 28 och senare dyka upp att förbeställa på Amazon. Även om detta är mest en stor nyhet för Windows Media Center fans som behöver ett nytt sätt att få premien kanaler på sin box även stödjer andra DVR programvara såsom MythTV på Kopiera fritt markerade innehållet. HTPC byggare behöver inte välja mellan detta HDHR3-CC och (plötsligt i överflöd och fortfarande $ 399 ) Ceton InfiniTV 4 ännu, sedan noteringen har något leveransdatum och det sista vi hörde från SiliconDust var att förbeställningar skulle fartyget cirka 30 dagar efter det avslutade certifiering. Kolla in vår praktiska intryck från CES några månader sedan om du är på stängslet, men just nu allt som står mellan dig och det grå ruta är lite tid ... och $ 207.

[Tack, Neil]

HDHomeRun Prime TV-mottagare passerar CableLabs test, som finns att förbeställa på Amazon ursprungligen visades på Engadget på måndag, maj 2, 2011 01:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar