måndag 2 maj 2011

IOS 4.3.3 ryktas vara på väg inom två veckor med fix för platsspårning utfärda

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/02/ios-4-3-3-rumored-to-be-coming-within-next-two-weeks-with-fix-for-location/:
Apple lovade förra veckan att det skulle ta upp iPhone spårning frågan i en programuppdatering i "närmaste veckorna", och BGR rapporterar nu att uppdateringen kommer inom de närmaste två veckorna, eller "möjligen tidigare." Vad mer, säger plats att det faktiskt har skickats en tidig version av IOS uppdateringen och att det utgör just inte längre backa upp platsen databas till iTunes - storleken på databasen sägs också att minska, och det är tydligen utgår helt och hållet när Platstjänster är avstängda. Något särskilt, säger BGR att uppdateringen innehåller några ytterligare liv förbättringar batteri också, även om det också konstaterar att det faktiskt har inte testat den riktigt ännu - det är lovande ytterligare information, dock.

IOS 4.3.3 ryktas vara på väg inom två veckor med fix för platsspårning frågan ursprungligen visades på Engadget på måndag, 2 maj, 2011 15:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mac Rumors | källa BGR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar