måndag 2 maj 2011

Gaming blir uppslukande tack vare föreningen av pico-projektor och eye tracking kamera (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/02/gaming-gets-immersive-thanks-to-union-of-pico-projector-and-eye/:
Även i de tidigaste stadierna av utveckling, ser denna virtuella verklighet speldator redan ganska spännande. Utvecklad av smarta barn vid University of Texas i Austin, varm-kablar ett ögonstyrning kameran till en motoriserad pico-projektor med följd att spelaren bokstavligen inte kan ta ögonen från skärmen. Var de än ser ut, det är där deras syn på spelvärlden beräknas. Riggen är mest meningsfullt i en first-person shooter, men eleverna har också provat det i en flygsimulator där spelaren använder huvudet att rulla och pitch flygplanet. Ja, det ser ganska lik den Microvision PicoP laserprojektion pistol vi förde på CES, men det finns en viktig skillnad: spelaren inte behöver hålla något eller har något knutna till sin kropp. Detta kompliceras Kinect-esque metod skulle kunna utnyttja en större känsla av frihet - med undantag för att det ska fungera, spelare är tvungen att sitta direkt framför ögat trackern. Hitta ett sätt att fixa detta, kära Longhorns, och du kan vara på något. Video efter rasten.

Fortsätt läsa Gaming blir uppslukande tack vare föreningen av pico-projektor och eye tracking kamera (video)

Gaming blir uppslukande tack vare föreningen av pico-projektor och eye tracking kamera (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 2 maj, 2011 09:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PicoProjector-info | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar