måndag 2 maj 2011

Motorola lovar mer Atrix-liknande laptop dockningsstationer för framtidens telefoner

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/01/motorola-promises-more-atrix-like-laptop-docks-for-future-phones/:
Motorolas Atrix 4G laptop docka var ett allvarligt söt koncept, varför vi var så besvikna när den inte panorera ut. Det låter som Motorola vd Sanjay Jha finns redo att ge den ett nytt försök, men - på bolagets resultat resultat kallar den senaste veckan, berättade han investerarna att Moto planerar en rad Lapdock enheter i andra halvan av året:
Du kommer att se flera enheter från oss under andra halvan startar med dessa funktioner, och vi kommer att utöka omfattningen av vår Lapdock apparater så vi täcker ett större pris punkt i fråga om både företaget premien nivå samt mer nivåer konsument.
"Vi räknar med att införa successiva iterationer av våra Webtop programvara och tillbehör som innefattar förbättrad produktivitet verktyg och flera punkter pris, sade han också, tidigare på samtalet. Kanske de tätt placerade I / O-portar på Droid Bionic och Targa kommer inte att gå till spillo trots allt? Om du bara inte kan vänta, fordringar Sanjay det finns också en officiell prisfall inkommande för Atrix 4G - AT & T kommer att erbjuda en bunt med Lapdock och telefon för $ 400 senare denna månad.

Motorola lovar mer Atrix-liknande laptop dockningsstationer för framtidens telefoner som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 1 maj 2011 18:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Motorola Mobilitet | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar