måndag 2 maj 2011

Taktil kyss kraftöverföringsanordning äntligen gör det okej att smooch din dator (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/02/tactile-kiss-transmission-device-finally-makes-it-okay-to-smooch/:
De säger de allra flesta kommunikation sker fysiskt snarare än verbalt, men i sfären av tekniska framsteg vi tycks ha ganska försummad överföring av fysisk kontakt. Lyckligtvis finns det alltid Japan att förse oss med off-the-wall innovationer , denna senaste var en kyss kraftöverföringssystem som kommer att spela in, relä, och - om du vill det - spela dina finaste tungan gymnastik. Det är höjden av enkelhet för tillfället, med en plast genomföra tar input från en persons mun och förmedla den till en andra rutan, avsedda att uppslukas av mottagaren av denna techno-kärlek, som kan svara med samma mynt eller bara luta sig tillbaka och njuta av spänningen i den. Forskarna punkt sagely ut att det finns mer att göra, som känslan av smak, sätt att andas, och fuktighet på tungan är alla viktiga aspekter av en kyss som ännu inte återskapas. När de får sina kyss sändare till v2.0, men de föreställer ett ganska snyggt marknad för det i återförsäljning kyss repriser utförs av kändisar. För nu kan du se en celeb-fri video demo efter rasten.

Fortsätt läsa Taktil kyss kraftöverföringsanordning äntligen gör det okej att smooch din dator (video)

Taktil kyss kraftöverföringsanordning äntligen gör det okej att smooch datorn (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 2 maj, 2011 03:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigInfo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar