måndag 2 maj 2011

Samsungs Galaxy S WiFi 4,0 och 5,0 rullande nu ut till länder långt bort från dig

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/01/samsungs-galaxy-s-wifi-4-0-and-5-0-now-rolling-out-to-countries/:
Även Samsung har ännu inte tillkännage ett faktiskt datum för sin nya Galaxy-spelare i USA, internationella motsvarigheter är deras rubrik redan till andra delar av världen för ett försprång. Galaxy S WiFi 4,0 - bild tv - sägs vara debuterade i Ryssland följt av andra länder, medan dess 5,0 syskon kommer debut i Schweiz. När det gäller specifikationer, inte mycket har förändrats sedan vi sist såg dessa 1GHz, DivX-vänlig Android PMPs, och ja, kommer de fortfarande att levereras med Froyo "med möjlighet att uppgradera till 2,3." Som alltid kommer vi att låta dig folk veta när vi så småningom reda på USA-lanseringen, men att vara uppriktig, skulle vi hellre bara gå för Galaxy S II istället.

Fortsätt läsa Samsungs Galaxy S WiFi 4,0 och 5,0 nu rullar ut till länder långt bort från dig

Samsungs Galaxy S WiFi 4.0 och 5.0 rullande nu ut till länder långt bort från dig ursprungligen visades på Engadget på Sun, 1 maj 2011 23:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar