torsdag 30 juni 2011

Acer lanserar Aspire One Happy 2 netbook för den amerikanska marknaden, visar sitt engagemang för pasteller

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/30/acer-announces-aspire-one-happy-2-netbook-for-the-us-market-sho/:
Med tanke på att det inte är 2008 och allt, det är inte varje vecka som vi berätta om en ny Atom-driven-netbook - inte att någon av de vanliga misstänkta verkar sannolikt att kasta in handduken när som helst snart. Acer just meddelat tillgänglighet för Acer Aspire Glada 2, som krusade, Påskägg-färgad nummer som fötts upp huvudet redan i april. Som man kan förvänta sig, går det på en dual-core Atom N570-processor - en liten uppgradering över N450 den sista generationen som erbjuds. Och medan det fortfarande har den vanliga 10,1-tums skärm och 250 GB hårddisk och WiFi-radio, steg ner till 1 GB RAM-minne från 2GB. Bortsett från de förutsägbara specifikationer är Acer uppenbarligen försöker göra bucklig bärbara datorer hända, i fall som inte redan var uppenbart . Det och pasteller. "Banana Cream", "Blueberry Shake", "Strawberry Yougurt" och "Papaya Milk" låter som din höga glas krossad frukt? Hon är tillgänglig när du läser detta för $ 269,99.

Fortsätt läsa Acer lanserar Aspire One Happy 2 netbook för den amerikanska marknaden, visar sitt engagemang för pasteller

Acer lanserar Aspire One Happy 2 netbook för den amerikanska marknaden, visar sitt engagemang för pasteller ursprungligen visades på Engadget on Wed, 30 Jun 2011 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar