torsdag 30 juni 2011

Sprint uppdatera Samsung Galaxy tab med Gingerbread den 5 juli

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/30/sprint-updating-the-samsung-galaxy-tab-with-gingerbread-on-july/:
Det är svårt där ute för en Samsung Galaxy tab ägare, tittar Honeycomb skiffer nå marknaden med skäppa, med ett lyckligt fåtal klivet upp till Android 3.1 och dess resizeable widgets. Sprint, åtminstone fortfarande ger "ol Tab lite kärlek - enligt en anonym tipster det nu Nätverket kommer att driva ut en uppdatering till Gingerbread, något Tab ägare utomlands har redan njuter . Uppgraderingen förväntade att rulla ut börjar den 5 juli och kommer att omfatta inte bara Android 2.3, men ett steg upp till HID Bluetooth också. Åh, och medan det är på det, kommer Sprint släpper också en rättelse för ett fel i Samsung Transform som har stört PRL och data uppdateringar profil. Låter som lika bra sätt som någon att slå efter helgen blues.

Sprint uppdatera Samsung Galaxy tab med Gingerbread den 5 juli publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 30 Jun 2011 00:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar