torsdag 30 juni 2011

HTC Eternity läckt: 1,5 GHz-processor, 4,7-tumsskärm, framsidan kamera

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/30/htc-eternity-leaked-1-5ghz-4-7-inch-display-front-facing-came/:
När världen går kort på snarky telefon titlar (och faktiskt börjar använda ett par pärlor på mer än ett tillfälle ), vi är kvar att förbise moniker här med fokus på vad som är viktigt: att visa. Faktum är att 4,7-tums WVGA Super LCD visas här faktiskt verkar att förlänga den för evigheten, och om HTC Inuti är läcker kastruller ut, skulle vi kunna se på världen nästa WP7 superphone. Det är bruited att den här mannen kommer att skeppas med en single-core 1,5 GHz processor, 8 megapixel kamera (autofokus, dubbel LED-blixt), en 720p filmläget, framåtvänt 1,3 megapixelkamera, 16 GB lagring, DLNA-stöd, Bluetooth, WiFi , GPS och ett 1650 mAh batteri. Det är ett ganska häpnadsväckande lista med funktioner och kunniga Windows Phone anhängare kommer att känna igen att Mango uppdateringen verkligen kommer att krävas innan framåtvänt skytten blir användbar. Naturligtvis kommer vi att hålla ett öra mot marken för mer, som nödvändigheter som pris och släpp har hittills gäckat oss.

HTC Eternity läckt: 1,5 GHz-processor, 4,7-tumsskärm, framsidan kamera ursprungligen visades på Engadget on Wed, 30 Jun 2011 09:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink everythingWM | källa HTC Inne | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar