torsdag 30 juni 2011

Wii Cyberbike ger dig ett träningspass, kostar mer än själva systemet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/30/wii-cyberbike-gives-you-a-workout-costs-more-than-the-system-it/:
Vi har sett denna typ av preposterousness tidigare från BigBen , och vi är inte närmare förälskad nu än vi var tillbaka i 2009. Detta Behemoth kan du få full erfarenhet i konsolens Cyber ​​Cykling Sport titel, och känslan av att faktiskt åstadkomma något i processen? En förmodligen säljbara biverkning. Den uppdaterade Cyberbike Magnetic Edition är tillgänglig i Nordamerika den här gången, att förlita sig på - surprise, surprise - magnetmotstånd att erbjuda en dyr träning för personer under 286 pounds. Detta överdimensionerad perifera är tillgänglig nu för $ 199,99 (cykel och spel combo), som uttrycker det lite för långt över kostnaden för en verklig konsol ($ 150) för oss att överväga att ge det en chans. Dessutom har vi har redan lovat att cykla centrum för vårt eventuella Wii U pickup - och ärligt talat, det är nog för att täcka våra årliga träning kvot.

Fortsätt läsa Wii Cyberbike ger dig ett träningspass, kostar mer än själva systemet

Wii Cyberbike ger dig ett träningspass, kostar mer än själva systemet ursprungligen visades på Engadget on Wed, 30 Jun 2011 10:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kotaku | källa BigBen | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar