torsdag 30 juni 2011

Moto mysterier överflöd: Droid HD inlägg till Flickr, nya suddiga cam bilder

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/30/moto-mysteries-abound-droid-hd-posts-to-flickr-new-blurry-cam/:
Droid HD? Bionic? Targa?
Gadget nyheter, såsom dating och låda grävning, handlar om spänningen i jakten. Visst, stora tryck på evenemang där du får FLYTTA föremålen för din önskan är kul, men ge oss Mr Suddig Cam och några EXIF-data varje dag. Med detta i åtanke presenterar vi dig en oskarp bild på vad som ser ut som fixade Bionic och en hänvisning till Droid HD på Flickr, kommer rakt ut från Motorola campus i Libertyville, Illinois (sedan bort). Nu är de två saker som inte nödvändigtvis är relaterade, men det är möjligt att dual-core LTE luren blir ett nytt namn för att matcha sina uppdaterade interna och omgjorda yttre (även om det är annorlunda på insidan, utsidan och har ett nytt namn, är det verkligen Droid Bionic längre?). Vi vet att det som började livet som Targa , kan fånga 1080p-video, som matchar upp fint med HD monikern. Det är också möjligt att PIC-tagaren är en ännu osedda enhet och vår (moto) suddiga vän ovan är helt enkelt en Bionic avsedda för en annan transportör. Hursomhelst, vi är fast - åtminstone till PR-träffar vår inkorg, då är det tillbaka i Mystery Machine.

Fortsätt läsa Moto mysterier överflöd: Droid HD inlägg till Flickr, nya suddiga cam bilder

Moto mysterier överflöd: Droid HD inlägg till Flickr, nya suddiga cam bilder publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 30 Jun 2011 11:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Central , Electronista | källa Pop Herald , PocketNow | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar