torsdag 30 juni 2011

Sony intros G-serien micro HiFi iPhone / iPod-system, blandar retro utseende med moderna funktioner

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/30/sony-intros-g-series-micro-hifi-iphone-ipod-systems-blends-re/:
Sony har fått ett rykte om att pumpa ut forwardly- utformade varor , men dess nya G-serien micro HiFi system är en viskning från det förflutna - en översikt i alla fall. Båda riggarna är MP3 och iPhone / iPod-kompatibel via USB och kommer att finnas i två olika konfigurationer. För att starta, CMT-G1BiP / G1iP funktion 60 watt RMS-effekt med DAB packas i den tidigare för dem som tycker att bara ha AM / FM är passé. Nästa upp, CMT-G2BNiP / G2NiP lägga till WiFi för att få din ström på från webben eller en PC och kan fjärrstyras med en gratis iOS app. Den "HiFi" monikern blandat med iPod-anslutning kan ha audiofiler att höja ett ögonbryn till ljudkvalitet, men borstad metall konsolen och dess piano-glans satelliter är åskådare icke desto mindre. En enda variant är för närvarande noterad på Sonys brittiska platsen, men det finns inte ett pip om kostnad eller publiceringsdatum. För nu kommer vi att hänvisa er till PR efter pausen.

Fortsätt läsa Sony intros G-serien micro HiFi iPhone / iPod-system, blandar retro utseende med moderna funktioner

Sony intros G-serien micro HiFi iPhone / iPod-system, blandar retro utseende med moderna finesser som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 30 Jun 2011 09:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Trusted Recensioner | källa Sony Storbritannien | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar