onsdag 8 juni 2011

AMD återupplivar sin "FX" varumärke för hastighet freaks, älskare lexikon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/07/amd-resurrects-its-fx-brand-for-speed-freaks-lexicon-lovers/:

Vi såg AMD: s gamla "FX" monikern upprepas på ett läckt prislistan nyligen, men vi kunde inte vara säker på dess betydelse. Nu AMD har bekräftat att det verkligen är att föra tillbaka FX varumärket för att beteckna hårdvara som syftar till att spelare och grafik entusiaster. I enlighet med sin förkärlek för komplicerade taxonomi, chipmaker kommer använda den uppståndne märket inte på enskilda produkter, utan på skrivbordet plattformar som kombinerar top-of-the-range komponenter - inklusive de kommande Scorpius plattform som kommer att bestå av en 9 - serie chipset, HD 6000-serien diskret grafik och en olåst åtta-core CPU Zambezi. Detta är en del av AMD: s ansträngningar att torget upp till Intel och presentera sig som PC-spelare val, och i detta syfte företaget också visat att det är samarbete med flera spel utvecklare för att uppmuntra användningen av dess HD3D, Eyefinity och dubbla grafikkort teknik. Full PR (överdriven nomenklatur och alla) är efter rasten.

Fortsätt läsa AMD återupplivar sin "FX" varumärke för hastighet freaks, älskare lexikon

AMD återupplivar sin "FX" varumärke för hastighet freaks, lexikon älskande publicerades ursprungligen på Engadget sön, 7 jun 2011 22:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AMD | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar