onsdag 8 juni 2011

Steve Jobs avslöjar Apples nya rymdskepp campus, kallar det "bästa kontorsbyggnaden i världen" (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/steve-jobs-reveals-apples-new-spaceship-campus-calls-it-the-b/:
Strax efter att scenen på WWDC, gjorde Steve Jobs en framträdande inför Cupertino kommunfullmäktige att sätta upp lokala styrande organ på Apples ambition att bygga ett nytt campus. Platsen för kurviga, fyra våningar, "mänsklig skala" byggnad för 13.000 anställda är det ursprungliga hemmet för HP: s datorsystem division, mark som nyligen såldes till Apple. Fastigheten är för närvarande omfattas av en serie av stora partier asfalt parkering. Apples plan skulle öka landskapet täckning från 20 till 80 procent med hjälp av en senior Arborist från Stanford som kommer att bidra till att återställa en del av den inhemska floran till den egendom, däribland aprikos fruktträdgårdar. Apple planerar att göra campus "energi centrum anläggningens primära elgenerator som använder naturgas och andra" ren energi "källor - staden bara skulle ge reservkraft vid behov. Naturligtvis, vad skulle ett jobb presentation vara utan några val superlativ? I detta fall hävdar Jobs att den nya böjda glas Anläggningen blir den "bästa kontorsbyggnaden i världen", lockar i arkitektstudenter orolig för en titt. Apple planerar att bryta mark i 2012 med en 2015 inflyttning datum.

Inom parentes är det fascinerande (och ja, oroande) att observera Gilbert Wong, borgmästare i Cupertino, gapskratta på Steve's "skämt" som en slagen skolflicka, går så långt att fawn över sin egen IPAD 2 på framsidan av utrustningen. För hans del verkar Jobs att bita sig i tungan under flera utbyte, särskilt när ett kommunfullmäktige medlem försöker framtvinga gratis WiFi från Apple i en uppenbar motprestation. Klicka vidare för att se vad vi menar.

[Tack, GB]

Fortsätt läsa Steve Jobs avslöjar Apples nya rymdskepp campus, kallar det "bästa kontorsbyggnaden i världen" (video)

Steve Jobs avslöjar Apples nya rymdskepp campus, kallar det "bästa kontorsbyggnaden i världen" (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 8 Juni 2011 03:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Cupertino | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar