onsdag 8 juni 2011

Samsung visar tillgivenhet till CyanogenMod, ger sina devs en gratis Galaxy S II

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-shows-affection-to-cyanogenmod-gives-its-devs-a-free-ga/:
Låt oss se om vi grokking här: Samsung är inte bara tala om för dev samfundets det är okej att placera anpassade ROM på sitt flaggskepp enhet, det är faktiskt uppmuntra praxis genom att dela ut gratis telefoner? Atinm, byggherren som ansvarar för prepping CyanogenMod om Captivate och levande, tog till Twitter att berömma tillverkaren för att skicka honom en gratis Galaxy S II. Från ser av den, skickade Samsung telefonen till ett utvalt antal devs för avsikt att bygga en officiell version av CM7 för GSII. Upplåsning starthanterare har redan blivit den nya fina med tillverkare som HTC , Motorola och Sony Ericsson hakar på, men detta är första gången vi har hört talas om ett företag dela ut gratis produkter till egen ROM gemenskapen. Innebär detta att, istället för att genomdriva TouchWiz med järnhand, är Samsung tittar på hur detta förfarande kan faktiskt gynna konsumenterna? Vi tvivlar på detta kommer att vara fallet för alla bolagets framtida Android-telefoner, men skulle inte du älskar att leva i en värld där det var?

[Tack till alla som skickat detta i]

Samsung visar tillgivenhet till CyanogenMod, ger sina devs en gratis Galaxy S II ursprungligen visades på Engadget , ons, 8 juni 2011 02:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Central , PocketNow | källa Twitter | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar